Vi skall bli fler.

Vi söker en elmontör med placering på vårt Hyrcenter på Hisingen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du får ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Vi kommer att utföra tillfällig el för byggprojekt, vilket bl.a. innebär utförande av tillfälliga elanläggningar, värme/uttorkning anläggningar och belysning. I arbetet ingår reparation, service och underhåll av el-centraler.

Egenskaper: Vi söker dig som är en positiv lagspelare, driven och effektiv. Du kommer att jobba en hel del själv ute hos kund vilket gör att du bör vara självgående.

Kvalifikationer:Du bör ha utbildning inom el på lägst gymnasienivå och minst 2 år inom yrket. Behörighet eller andra utbildningar inom el är ett plus. Vi ser gärna att du har allmän maskinkännedom och viss datavana. Det är viktigt att du har hög social kompetens och att du är flexibel som person.

B-körkort är ett krav, BE är ett plus.

Bodetablerare

Vi söker en utemontör/bodetablerare med placering på vårt Hyrcenter på Hisingen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet består i att utrusta och iordningsställa bodar och vagnar inför leverans, etablera bodar på arbetsplatser samt kunna utföra snickerier och VA-anslutningar.

Egenskaper:

Vi söker dig som är noggrann och driven. Du kommer att jobba på fältet därför ser vi att du ska kunna planera strukturerat dina och är främst lagspelare men som samtidigt kan jobba självgående.

Kvalifikationer:

B körkort är ett krav.

Hetvattenmontör

Vi söker en hetvattenmontörmed placering på vårt Hyrcenter på Hisingen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet består i att dimensionera och montera/demontera anläggningar för uppvärmning och uttorkning på byggarbetsplatser. Vidare är det service och underhåll på maskiner och slangar. Du kommer att ansvara ihop med närmaste chef om vilka maskiner som ska köpas in, fabrikat typ & antal. Du får även vara med att utforma verkstaden & lager för att passa verksamheten. Uttorkning – kräver stort kunnande och lång erfarenhet. Vi hjälper dig med dimensionering, rådgivning & erforderlig utbildning.

Egenskaper:

Vi söker dig som är självgående, driven och effektiv. Du kommer själv ansvara för genomförandet av hetvattenanläggning ute hos kund därför dessa egenskaper är viktigast. Samtidigt kommer du arbeta i en större grupp på elavdelningen vilket gör att du måste vara en lagspelare.

Kvalifikationer:

B körkort är ett krav.

Är du intresserad av tjänsterna, skicka in din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kommer att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Ansökan skickas till mail: jobb@wangeskog.se www.wangeskog.se