|

Wangeskog Hyrcenter söker verkstadsmekaniker/tekniker

Wangeskog Hyrcenter hyr ut maskiner till den svenska bygg- och anläggningsbranschen. Hos oss är det personliga mötet och att ge förstklassig service i alla lägen mycket viktigt. Här finns utvecklingsmöjligheter. Och stans trevligaste kollegor.

Om tjänsten

Vi söker verkstadsmekaniker/tekniker till vårt hyrcenter på Ringön. Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter med fokus på reparationer, inklusive service och funktionskontroll av våra maskiner och tillbehör. I arbetsuppgifterna ingår även lastning, lossning, leverans och rengöring av maskinparken. Du kommer även att bemöta våra kunder vid utlämning och returer.

Om dig

Vi söker dig som trivs i en prestigelös teamroll med mycket eget ansvar och är beredd att ta i där det behövs. Du har mycket hög servicekänsla och positiv framtoning i alla lägen. Vi värdesätter noggrannhet, initiativtagande och flexibilitet.

Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter eller har genomgått någon relevant utbildning. Oavsett bakgrund har du ett stort tekniskt intresse och gillar att skruva och meka. Det viktigaste är din positiva inställning samt viljan att lära dig nya saker och utvecklas. B-körkort är ett krav.

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag 2019-12-15. Urvalet sker löpande.
Ansökan och eventuella frågor skickas till johan.hellqvist@wangeskog.se

Välkommen med din ansökan!

Mer om Wangeskog

Wangeskog Hyrcenter AB är en stark och erfaren partner inom maskinuthyrning med nästan 20 år på den svenska marknaden. Bolaget är rikstäckande och driver idag hyrcenter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Wangeskog Hyrcenter AB är ett helägt dotterbolag till den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar

 

 

 

Referenscase

PROJEKT: SALUHALLEN KVILLEBÄCKEN

KUND: AF BYGG