|

Wangeskog Hyrcenter söker elektriker

Wangeskog Hyrcenter hyr ut maskiner till den svenska bygg- och anläggningsbranschen. Hos oss är det personliga mötet och att ge förstklassig service i alla lägen mycket viktigt. Här finns utvecklingsmöjligheter. Och stans trevligaste kollegor.

Om tjänsten

Vi söker industri- eller installationselektriker till vårt hyrcenter på Ringön. Som elektriker hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete. I första hand kommer du att reparera, serva och underhålla vår el-utrustning, så som el-centraler, belysning, värmeutrustning, bodar och övriga byggmaskiner.

Om dig

Vi söker dig som trivs i en prestigelös teamroll med mycket eget ansvar och är beredd att ta i där det behövs. Du har mycket hög servicekänsla och positiv framtoning i alla lägen. Vi värdesätter
noggrannhet, initiativtagande och flexibilitet.
Du bör ha utbildning inom el på lägst gymnasienivå och minst 2 år inom yrket. Behörighet eller andra utbildningar inom el är ett plus. Vi ser gärna att du har allmän maskinkännedom och viss datavana. B körkort ett krav. Heta arbeten, liftkort, truck kort och andra lämpliga utbildningar är meriterande.

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag 2019-12-15. Urvalet sker löpande.
Ansökan skickas till magnus.jakobsson@wangeskog.se
Eventuella frågor besvaras av Magnus via mail eller tel. 0703-26 90 34.

Välkommen med din ansökan!

Mer om Wangeskog

Wangeskog Hyrcenter AB är en stark och erfaren partner inom maskinuthyrning med nästan 20 år på den svenska marknaden. Bolaget är rikstäckande och driver idag hyrcenter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Wangeskog Hyrcenter AB är ett helägt dotterbolag till den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

 

 

 

 

 

Referenscase

PROJEKT: SEMCONS HUVUDKONTOR

KUND: B.R.A BYGG