|

Nyheter

 • 2020-03-16

  Servicepersonal till Luleå

  Wangeskog Hyrcenter hyr ut maskiner till den svenska bygg- och anläggningsbranschen. Hos oss är det personliga mötet och att ge service i alla lägen mycket viktigt. Här finns utvecklingsmöjligheter och stans trevligaste kollegor. 

  Om tjänsten
  Vi söker en mekaniker till vårt hyrcenter i Luleå. Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter med fokus på reparationer, inklusive service och funktionskontroll av våra maskiner och tillbehör. I arbetsuppgifterna ingår även lastning, lossning, leverans och rengöring av maskinparken. Du kommer även att bemöta våra kunder vid utlämning och returer.

  Om dig
  Erfarenhet från fordons-/verkstadsarbete är ett krav, men viktigast är att du är tekniskt intresserad och alltid vill leverera fräscha maskiner med hög servicekänsla. Arbetsuppgifterna kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska.

  Vi söker dig som trivs i en prestigelös teamroll med mycket eget ansvar och är beredd att ta i där det behövs. Du har mycket hög servicekänsla och positiv framtoning i alla lägen. Vi värdesätter noggrannhet, initiativtagande och flexibilitet. Under vissa tider kan belastningen vara hög, så stresstålighet är ett måste.

  Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter eller har genomgått någon relevant utbildning. Oavsett bakgrund har du ett stort tekniskt intresse och gillar att skruva och meka. Det viktigaste är din positiva inställning samt viljan att lära dig nya saker och utvecklas.

  Ansökan och frågor
  Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till sven.pettersson@wangeskog.se

  Vill du veta mer om tjänsten?
  Kontakta hyrcenterchef Sven Pettersson på tel 070-541 65 82.

  Välkommen med din ansökan!

  Mer om Wangeskog
  Wangeskog Hyrcenter AB är en stark och erfaren partner inom maskinuthyrning med nästan 20 år på den svenska marknaden. Bolaget är rikstäckande och driver idag hyrcenter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Wangeskog Hyrcenter AB är ett helägt dotterbolag till den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

Referenscase

PROJEKT: SALUHALLEN KVILLEBÄCKEN

KUND: AF BYGG