|

Nyheter

 • 2020-01-14

  Servicetekniker och uthyrare till Trollhättan

  Wangeskog Hyrcenter hyr ut maskiner till den svenska bygg- och anläggningsbranschen. Hos oss är det personliga mötet och att ge förstklassig service i alla lägen mycket viktigt. Här finns utvecklingsmöjligheter. Och Sveriges trevligaste kollegor.

  Till vårat kommande (öppnar under 2020) söker vi servicetekniker och uthyrare.

  Servicetekniker
  Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter med fokus på reparationer, inklusive service och funktionskontroll av våra maskiner och tillbehör. I arbetsuppgifterna ingår även lastning, lossning, leverans och rengöring av maskinparken. Du kommer även att bemöta våra kunder vid utlämning och returer.

  Vi söker dig som trivs i en prestigelös teamroll med mycket eget ansvar och är beredd att ta i där det behövs. Du har mycket hög servicekänsla och positiv framtoning i alla lägen. Vi värdesätter noggrannhet, initiativtagande och flexibilitet. 

  Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter eller har genomgått någon relevant utbildning. Oavsett bakgrund har du ett stort tekniskt intresse och gillar att skruva och meka. Det viktigaste är din positiva inställning samt viljan att lära dig nya saker och utvecklas. B-körkort är ett krav.

  Uthyrare
  Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter med fokus på att hitta lösningar på våra kunders behov. Du bemöter kunder vid utlämning och retur, ger råd om lämplig utrustning och skriver order.

  Vi söker dig som trivs i en prestigelös teamroll med mycket eget ansvar och är beredd att ta i där det behövs. Du har mycket hög servicekänsla och positiv framtoning i alla lägen. Vi värdesätter noggrannhet, initiativtagande och flexibilitet. 

  Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Oavsett bakgrund har du ett stort intresse för maskiner och är lyhörd och lösningsorienterad. Det viktigaste är din positiva inställning samt viljan att lära dig nya saker och utvecklas. B-körkort är ett krav.

  Ansökan och frågor (båda tjänsterna)
  Ansökan och eventuella frågor skickas till magnus.jakobsson@wangeskog.se
  Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

  Välkommen med din ansökan!

  Wangeskog Hyrcenter AB är en stark och erfaren partner inom maskinuthyrning med nästan 20 år på den svenska marknaden. Bolaget är rikstäckande och driver idag hyrcenter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Wangeskog Hyrcenter AB är ett helägt dotterbolag till den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

   

   

Referenscase

PROJEKT: GÅNGLÅTENS FÖRSKOLA

KUND: TEAM SKÅNE