|

Nyheter

 • 2020-02-05

  Wangeskog söker elektriker till Göteborg

  Wangeskog Hyrcenter hyr ut maskiner till den svenska bygg- och anläggningsbranschen. Hos oss är det personliga mötet och att ge förstklassig service i alla lägen mycket viktigt. Här finns utvecklingsmöjligheter. Och stans trevligaste kollegor.

  Vi söker elektriker/elmontörer till vårt hyrcenter på Ringön. Som elektriker hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete, vi är ett gott gäng som hjälps åt med att hjälpa våra kunder med deras behov.

  Vi söker två olika tjänster:

  1. Verkstadstekniker el; I första hand kommer du att reparera, serva och underhålla vår el-utrustning, så som el-centraler, belysning, värmeutrustning, bodar och övriga byggmaskiner.

  2. Uteelektriker; Du etablerar el, belysning, värme och annat som vi hjälper våra kunder med. Vi jobbar ofta två & två, men ibland även självständigt. Ett fritt arbete med mycket eget ansvar. Kunden i fokus.


  Om dig
  Vi söker dig som trivs i en prestigelös teamroll med mycket eget ansvar och är beredd att ta i där det behövs. Du har mycket hög servicekänsla och positiv framtoning i alla lägen. Vi värdesätter noggrannhet, initiativtagande och flexibilitet. 

  Du bör ha utbildning inom el på lägst gymnasienivå och minst 2 år inom yrket. Behörighet eller andra utbildningar inom el är ett plus. Vi ser gärna att du har allmän maskinkännedom och viss datavana.

  B-körkort ett krav. Heta arbeten, liftkort, truck kort och andra lämpliga utbildningar är meriterande.

  Ansökan och frågor
  Ansökan och eventuella frågor skickas till magnus.jakobsson@wangeskog.se
  Urvalet sker löpande.

  Välkommen med din ansökan!

  Mer om Wangeskog
  Wangeskog Hyrcenter AB är en stark och erfaren partner inom maskinuthyrning med nästan 20 år på den svenska marknaden. Bolaget är rikstäckande och driver idag hyrcenter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Wangeskog Hyrcenter AB är ett helägt dotterbolag till den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

Referenscase

PROJEKT: GÅNGLÅTENS FÖRSKOLA

KUND: TEAM SKÅNE