|

Om oss

DIN TOTALPARTNER INOM MASKINUTHYRNING

Wangeskog Hyrcenter är en stark och erfaren spelare inom maskinuthyrning. Vi vänder oss främst till bygg- och anläggningsentreprenörer samt deras underentreprenörer. Vårt mål är att vara heltäckande maskin- och ställningsleverantör till dig som kund. Det betyder att vi erbjuder allt från uthyrning av den lilla maskinen till att hjälpa dig med en komplett byggarbetsplats med el, värme och ställning.

Vi lever efter mottot ”Anlita oss – vi löser det”. Det betyder att vi vill vara mer än en leverantör – vi vill vara din samarbetspartner. Vi är flexibla, ser till ditt bästa och garanterar att allt fungerar genom hela processen. För vi vet att det som är bra för våra kunder, det är bra för oss.

 

PERSONLIG SERVICE ÄR A OCH O

Det som framförallt skapat vårt goda rykte hos kunderna är vår personliga service. Den sitter i väggarna. Tillsammans med våra kunder ska vi kännas som en enda stor familj. Du som kund ska kunna lita på att vi bryr oss, att vi alltid ställer upp. Nyckeln till den gedigna servicekänslan vi kan erbjuda dig är vår erfarna och engagerade personal. Vi är stolta över att varje dag arbeta hårt för att göra våra kunder nöjda. Uppstår det problem kan du lita på att vi släpper allt och rycker ut för att hjälpa dig på plats – och med ett lösningsorienterat sinne fixar vi det mesta.

 

SPÄNNANDE FRAMTIDSVISIONER

Sedan starten 2002 har vi stadigt växt och vi ser ljust på framtiden. Expansionsplanerna är stora – idag är vi rikstäckande och vi öppnar nya hyrcenter kontinuerligt. Utbudet i vårt sortiment breddas hela tiden och vi satsar nu på större entreprenadmaskiner.

 

Välkommen till oss du också!
Maskinuthyrning för proffs – från proffs

Läs mer om våra Hyrcenter

Visa hyrcenter

Referenscase

PROJEKT: VÄGBYGGE ULRICEHAMN

KUND: SVEVIA