|

Jobba hos oss

Vill du arbeta hos oss på Wangeskog Hyrcenter?

Du väljer Wangeskog Hyrcenter för vår familjära och utvecklande arbetsmiljö. Vi har en stark utveckling som företag och fortsatt höga ambitioner att ge den bästa servicen när det kommer till uthyrning av byggmaskiner och byggutrustning till våra kunder. Hos oss utvecklar du serviceegenskaper i absolut toppklass!

 

Som Wangeskogare får du:

  • Arbeta och utvecklas i en starkt entreprenörsdriven miljö
  • Möjligheten att utvecklas som individ och karriärmässigt
  • En arbetsgivare som är mån om sina anställda
  • Kompetenta, trevliga och roliga arbetskamrater
  • En skräddarsydd utvecklingsplan för de kommande tre åren

Som dotterbolag inom Gullringsbokoncernen verkar vi i en större gemenskap vilken våra medarbetare har stor glädje och nytta av. Gullringsboakademien är utöver att den erbjuder fina kurser ett sätt för medarbetare att lära känna varandra över koncernbolagsgränserna.

 

Sök våra lediga tjänster

Vi anställer människor med olika typer av bakgrund. Det absolut viktigaste är din inställning, att du gillar högt tempo, är öppen och gillar att ge service.

Om det inte ligger någon passande tjänst ute just nu, är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till jobbansokan@wangeskog.se Skriv vilken ort/hyrcenter som du vill arbeta på. Berätta lite om dig själv, din yrkesbakgrund, vad du vill jobba med på Wangeskog samt inte minst varför du vill jobba med oss.

 

Vi söker just nu

Servicepersonal, mekaniker, till Luleå

Wangeskog Hyrcenter Ringön Göteborg söker uteelektriker

 

 

 

 

 

Läs mer våra olika hyrcenter och orter

Visa hyrcenter

Referenscase

PROJEKT: Bodetablering

KUND: TEAM SKÅNE