|

Nyheter

 • 2017-05-19

  Wangeskog Hyrcenter Hisingen söker chef till bod/etablering

  Wangeskog Hyrcenter är en stark och erfaren spelare inom maskinuthyrning. Vi vänder oss främst till bygg- och anläggningsentreprenörer samt deras underentreprenörer. Vi erbjuder allt från uthyrning av den lilla maskinen till en komplett byggarbetsplats med el, värme och ställning. Vi finns i de tre storstadsregionerna och är idag ca 90 anställda. Vi expanderar och behöver därför förstärka med ytterligare en person.

  Wangeskog Hyrcenter Hisingen söker chef till bod/etablering

  Vi söker dig som kommer att leda vår avdelning med bodar, personalvagnar och containrar.
  Personen vi söker är strukturerad och har stora ambitioner att leda avdelningen så att bästa kvalité och effektiva etableringar blir en självklarhet i gruppen. Vi söker en person med byggtekniskt intresse och god lokalkännedom i branschen. Du har erfarenhet av leda en grupp, är serviceinriktad och jobbar kundnära. Vi ser att du har fullgjord gymnasieutbildning, körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

  Som person är du kontaktskapande, driven och gillar att leda personal. Du har god social kompetens och har god förmåga att kommunicera med människor. Du vill ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Du är självgående, strukturerad och en god lagspelare som har en analytisk läggning och tycker om att hjälpa till där det behövs.

  I din roll arbetar du med uthyrning av bodarna, containrarna och vagnarna. Du hanterar hela processen från inkommande kontakter via telefon och e-post, till att dimensionera etableringen ute hos kund, utföra planritningen, skriva offert, sköta logistiken samt planera och koordinera jobbet med dina medarbetare. Under projektets tid är det du som är kontaktpersonen och jobbar aktivt med olika lösningar för att tillgodose kundens behov.

  B-körkort är ett krav.
  Ansökan skickas till jobb@wangeskog.se

  Läs mer om våra hyrcenter

Referenscase

PROJEKT: SEMCONS HUVUDKONTOR

KUND: B.R.A BYGG